Over Avonturium

Welkom bij Avonturium! Bij Avonturium draait alles om avontuur en beleving. Voorheen bekend als Escape Room Egmond, hebben we onze naam veranderd om ons ook te kunnen richten op andere activiteiten, zoals teambuilding en kinderfeestjes, die weliswaar geen escape room zijn, maar wel een avontuurlijke belevenis bieden.

Waarom Avonturium?

De naam Avonturium is een samenvoeging van de woorden avontuur en laboratorium. Ons doel is namelijk niet alleen om avonturen te beleven, maar ook om deze avonturen te ontwikkelen voor andere bedrijven en merken. Avonturium staat voor het ontwikkelen en beleven van avonturen.

Wat voor avonturen kun je beleven?

Bij Avonturium kun je nog steeds terecht voor onze bekende en geliefde escape rooms, waar we ooit mee begonnen zijn en nog steeds onze core business is. Maar we willen graag uitbreiden met nieuwe avonturen in de categorieën teambuilding, kinderfeestjes en dinner experiences. We werken hard aan de ontwikkeling van deze nieuwe avonturen en houden jullie op de hoogte. Bij Avonturium kun je in ieder geval een te gek avontuur beleven samen met je gezin, familie, vrienden of bedrijf. Onze escape rooms zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen en bieden een combinatie van avontuur, puzzels, beleving en sfeer!

Locatie en parkeren

Avonturium is gelegen in Egmond aan den Hoef vlakbij de kust en het mooie Nederlandse strand en ligt iets verscholen op een industrieterrein. Maar we hebben genoeg parkeergelegenheid voor de deur en onze mooie ontvangstruimte biedt de perfecte plek voor een drankje en een lekker borrelhapje. Zo kun je nog even nagenieten en napraten over de avonturen die je hebt beleefd. We staan dagelijks voor jullie klaar en verwelkomen jullie graag bij Avonturium!