The Gold of Lutine

Reserveer direct

The gold of lutine

60 minuten
Z Vanaf 8 jaar
sinds april 2018
2 tot 6 personen
Spanningsniveau laag
In Nederlands, Duits of Engels
Ook te boeken als kinderfeestje

onze prijzen

2 personen

90,-

3 personen

100,-

4 personen

110,-

5 personen

120,-

6 personen

130,-

het verhaal

De Lutine is een Brits schip dat in 1799 op onverklaarbare wijze ten onder is gegaan tussen Vlieland en Terschelling met aan boord een enorme lading goud. De verzekeringsmaarschappij heeft vele duikers naar het wrak gestuurd, maar ze waren echter niet zo succesvol als goudzoekers.

Drie Egmondse duikers hebben daar verandering in gebracht. Met hun vernuftige strategie viste ze de ene na de andere goudstaaf op. Maar ook bij de Egmonders heeft de goudkoorts de hebzucht aangewakkerd. Om de helft van hun vondsten niet af te hoeven staan hadden ze het plan om het goud te verbergen en later ongezien op te duiken. We hebben recent het dagboek van een van de duikers gevonden en daaruit blijkt dat dit nooit gelukt is. Zal het goud nog ergens op het schip verborgen liggen?

 

zij gingen al eerder op avontuur

Met krakende hersenen het goud gevonden!

Mooie escape room waar het thema duidelijk naar voren komt. Moeilijke puzzels, waar we ons alle 6 nuttig bij konden maken. Ook de (nodige) hints werden in thema gegeven. Enthousiaste en vriendelijke ontvangst en uitleg naderhand.

Saskia

Escapetalk.nl

Fantastisch!

Ontzettend leuk om te doen. Met creatief denken en samen werken red je het. We waren slechts 4 minuten te laat. Geweldige ervaring! Dus we hebben als gezin met pubers een nieuwe hobby gevonden! Yes!

Paula

Escapetalk.nl

Erg leuk!

Een erg leuke escape room, met een leuk thema. Wij waren met 5 personen (volwassenen), waarvan 3 personen voor het eerst een escape room speelde. Zowel de ervaren spelers als de beginners vonden het een leuke kamer en met genoeg uitdaging!

Emily

Escapetalk.nl

Bekijk de score van The Gold Of Lutine bij Escape Room Egmond op escapetalk.nl

Google reviews

(4.8/5)

60+ reviews