The Expedition

Reserveer direct

The expedition

60 minuten
Z Vanaf 8 jaar
sinds juli 2020
2 tot 6 personen
Spanningsniveau gemiddeld
  Ook te boeken als kinderfeestje

onze prijzen

2 personen

90,-

3 personen

100,-

4 personen

110,-

5 personen

120,-

6 personen

130,-

het verhaal

Je gaat op expeditie in de Jungle als een ware Indiana Jones. Je missie is om een verborgen tempel te vinden. Er gebeuren vreemde dingen op de expeditie, je voelt de aanwezigheid van bovennatuurlijke krachten. Zo zijn de kompassen op hol geslagen en geven ze allemaal een andere richting aan. Soms hoor je gefluister in de bomen.

Zullen de verhalen die de ronde doen over de tempel dan toch waar zijn? Zijn de bewoners van het dorp terecht bang om de tempel te betreden of is dit allemaal onzin? Ga op onderzoek uit, vind de verborgen tempel en ontdek het geheim.

Let op: deze kamer was vroeger de Hidden Temple escape room in Alkmaar. Dit houdt in dat bepaalde onderdelen en puzzels hetzelfde zijn. Het overgrote deel van de puzzels is echter anders dus je kan hem prima nog een keer spelen. 

 

zij gingen al eerder op avontuur

Het leek net alsof we midden in de jungle zaten!

We hebben een hele leuke tijd gehad bij deze Escaperoom! Het was mooi vormgegeven en het leek net alsof we midden in de jungle zaten, alles klopte qua vormgeving. Het hele concept klopte gewoon. De escape room was spannend en moeilijk genoeg voor een familie van 6 en we stonden telkens weer voor verschillende uitdagingen. We hadden al eerdere escape rooms gehad maar dit was de leukste tot nu toe! Goed verhaal, mooie room en veel lol gehad samen. Dankjewel voor deze leuke ervaring!

Dali

Escaperoomsnederland.nl

Leuke en spannende kamer

Wij hebben met onze 2 zonen (13 en 10 jaar) deze escaperoom gedaan. Je komt in een prachtig aangeklede kamer terecht en je zit er meteen “in”. Spannende geluiden en effecten maakten het er een echt avontuur van. Wat ons betreft een aanrader!

Donny

Escapetalk.nl

Verrassend leuk!

Ik heb deze kamer gespeeld met 4 collega’s. Het was de eerste keer dat we met elkaar een escape room speelden. Het niveau van de puzzels was niet moeilijk, perfect dus voor een groep mensen die het voor het eerst gaat proberen. De aankleding van de kamer is goed, het ziet er inderdaad uit als een jungle. De puzzels passen ook in dit thema.

Ik heb in deze kamer ook een puzzel gedaan die ik nog nooit in een andere kamer heb gezien (130+ kamers), verrassend!

Shanna

Escapetalk.nl

Bekijk de score van The Expedition bij Escape Room Egmond op escapetalk.nl

Google reviews

(4.8/5)

60+ reviews