KINDERFEESTJE

Reserveer direct

Escape Room Kinderfeestje

3 tot 7 kinderen
60 minuten speeltijd
Z Vanaf 8 tot en met 14 jaar
foto en certificaat als aandenken
uit te breiden met limonade en zakje chips

onze prijzen

Kinderfeestje

110,- per groep

Chips en limonade

10,- per groep

Hoe werkt het?

The Gold of Lutine heeft een speciale kinderversie. Ook hierbij gaan de kinderen op zoek naar het vermeende goud op het wrak van de Lutine. Het is te spelen voor 3 tot 7 kinderen van de leeftijd 8 t/m 14 jaar. De begeleidende ouder mag mee naar binnen, maar dit is niet verplicht. Na de inspannende duikreis als echte wrakduikers zullen de kinderen verwend worden met een glas limonade en een zakje chips. Als aandenken krijgen de kinderen een certificaat van voltooiing mee en zal er nog een foto worden gemaakt die digitaal wordt toegestuurd.

 

zij gingen al eerder op avontuur

Superleuk voor kinderfeestje

Met 7 stoere ridders van 10-11 jaar op zoek naar de schat. De puzzels waren erg origineel en professioneel opgezet. Bij deze leeftijd is een hulpouder wel aan te bevelen. Samen kom je er dan wel uit. Leuk te combineren met paar uurtjes op het strand.

Noah

Escapetalk.nl

Zeer geslaagd kinderfeestje

Zeer geslaagd kinderfeestje gehad met 7 meiden van 9 jaar! Super enthousiaste, maar daardoor ook drukke en luide meiden 😉 Maar de begeleidster van de escaperoom bleef heel rustig en geduldig en gaf goede tips en feedback, zodat de meiden 5 sec voordat de tijd op was, konden ontsnappen!

Martine

Escapetalk.nl

Superleuk kinderfeestje

We hebben enorm genoten met een groepje van 6 meiden. Via een scherm kon je mee kijken hoe Ze hun best aan het doen waren om de puzzels op te lossen. Mooie ingerichte kamer met geluiden maakte het een onvergetelijke belevenis.

Ivo

Escapetalk.nl

Bekijk de score van The Gold Of Lutine bij Escape Room Egmond op escapetalk.nl

Google reviews

(4.8/5)

60+ reviews