Stappen en ontsnappen

Nu aanvragen

Stappen en ontsnappen

2 tot 5 uur
Z Vanaf 12 jaar
2 tot 28 personen
Fiets zelfstandig een vooraf bepaalde route
Startpunt in Egmond aan den Hoef

 prijzen Lopifit

2 uur

29,50,-

3 uur

34,50,-

prijzen zijn exclusief escape room

Twee unieke avonturen

Twee unieke avonturen gecombineerd, Lopifitten en Escapen. De Lopifit is een elektrische loopbandfiets waarmee je met een wandeltempo van 5 km per uur een snelheid van 25 km per uur kan behalen. De Lopifit heeft vijf versnellingen dus het wandeltempo kan naar wens ingesteld worden. Bij dit arrangement maak je een prachtige tocht door de Drie Egmonden en de prachtige natuur die Egmond te bieden heeft. Voor grotere groepen is het mogelijk een aantal opdrachten en vragen te beantwoorden tijdens de tocht zodat je in teams kunt strijden om de eer. Deze combinatie tussen Escape en Lopifitten in teams is zeer geschikt als bedrijfsuitje!

 

zij gingen al eerder op avontuur

We gaan zeker nog een keer!

Heel erg leuk om te doen. Goede service en prachtige routes! We gaan zeker nog een keer!

Danielle

Facebook.com

Een dikke 10!

Van begin tot eind super geregeld…..koffie, route, verplaatsen geen probleem?Zowel in de zomer, winter, herfst of lente een aanrader. De ontdekking van de Lopifit is inmiddels een verslaving geworden. Een dikke 10!!!

Annet

Facebook.com

Gezellig teamuitje

Superleuk sportief en gezellig teamuitje gehad vandaag met collega’s van Voorzet, met goedgevulde picknickmanden rondje Egmond Bergen Schoorl geloopfietst.

Saskia

Facebook.com