Escape en Ride

Nu aanvragen

escape en ride

2 tot 5 uur
Z Vanaf 16 jaar
2 tot 28 personen
s Scooter of B-rijbewijs verplicht
Cruise zelfstandig een vooraf bepaalde route
Het cruisen start in Egmond aan Zee en het escapen in Egmond aan den Hoef

 prijzen E-chopper

2 uur

30,-

3 uur

40,-

prijzen zijn exclusief escape room

Twee avonturen gecombineerd

Wil jij je een echte avonturier voelen? Combineer dan je escape avontuur met een  avontuur op een e-chopper. Dit is een samenwerking tussen Avonturium en Coast & Cruisers in Egmond aan Zee. Ontdek de prachtige omgeving van Egmond op een geruisloze manier. Ook kinderen kunnen gezellig achterop mee, er zijn zelfs kinderzitjes voor de kleintjes! Deze combinatie tussen Escape en Cruisen is ook zeer geschikt als bedrijfsuitje.

 

zij gingen al eerder op avontuur

Zeker een aanrader

Samen met mijn gezin hebben we een leuke rit gemaakt op een e chopper X 1, Het was een super leuke manier om de omgeving te verkennen. We hadden hem gehuurd voor 3 uur. Het waren 3 fantastische uren.
Personeel is erg vriendelijk. Zeker een aanrader!!
Sjoukje

Facebook.com

Echt een aanrader!!

Leuke activiteit gehad gisteren op de E-chopper x1. We hadden er 2 gehuurd om met onze dochters achterop konden we er prima op zitten. Mooi materiaal, routes en leuke mensen. Echt een aanrader!!

Martin

Facebook.com

Geweldige dag beleefd!

Nu een paar keer de E-chopper’s gehuurd en een geweldige dag beleefd. Mijn kinderen blijven het geweldig vinden en genieten achter op. Alles is super geregeld bij Coast Cruisers je krijgt een goeie uitleg en ze helpen waar nodig erg vriendelijke personeel. Ik zeg zeker een aanrader.

Jorik

Facebook.com