Leukste bedrijfsuitjes in Egmond

door | mei 2, 2024

Zijn jullie op zoek naar een avontuurlijk teamuitje in de prachtige omgeving van Egmond? Vlakbij Alkmaar vind je Egmond, omringd door duin en gelegen aan het strand. De ideale locatie om het dagelijkse werkleven achter jullie te laten. Hebben jullie geen idee wat voor leuks jullie kunnen doen? Hopelijk vinden jullie in deze blog inspiratie voor een geslaagd teamuitje in Egmond!

Op avontuur in de jungle of duiken in een scheepswrak

Bij Avonturium in Egmond aan den Hoef kunnen jullie terecht voor het ultieme teambuilding uitje. In de twee escape rooms komen communicatie, teamwork, creativiteit en een aardig stukje hersenwerk goed tot hun recht.
Bij The Expedition starten jullie je avontuur in een mysterieuze jungle. Jullie missie is om de verborgen tempel te vinden, ontsnappen jullie binnen de tijd? Bij The Gold of Lutine duiken jullie onder water, op het levensechte scheepswrak puzzelen jullie je een weg naar het verborgen goud. Er kunnen 6 personen per kamer spelen, voor grotere groepen is het leuk om 4 teams te maken. Jullie kunnen dan met de ene helft spelen, terwijl de andere helft gezellig in de bar een drankje doet. Hierdoor kunnen we tot wel 24 mensen tegelijk ontvangen. Spreekt dit avontuur jullie aan? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Mysterie op het strand

Zijn jullie toe aan de frisse strandlucht van Egmond? Avonturium brengt jullie Escape on the Beach, een outdoor escape beleving geschikt voor grotere groepen.

Jullie gaan in teams de strijd aan om het mysterie van de verdwenen onderzoekers op te lossen. Al puzzelend ontdekken jullie steeds meer vreemde aanwijzingen die Rob en Karin voor jullie hebben achtergelaten. Op een speelse manier maken jullie tijdens het spel ook gebruik van de elementen van het strand. Escape on the Beach kan met een groepsgrootte van 15 tot 50 personen gespeeld worden. Zijn jullie enthousiast geworden? Vraag hier jullie offerte aan!

Fascinerende puzzeltocht door historisch Egmond

Zijn jullie gek op de geschiedenis en zijn jullie graag buiten? Dan is de Derreperbeweging jullie uitje! Al puzzelend lopen jullie op een ontspannen manier in de frisse buitenlucht. Met deze escape tour leren jullie meer over de geschiedenis van Egmond. Jullie doel is om lid te  worden van de Derreper Beweging, een genootschap die de historie van Egmond levend wil houden. Lukt het jullie om toegang te krijgen tot dit mysterieuze gezelschap? Jullie kunnen deze tour in groepjes van 4 beleven. Als jullie met een grote groep zijn, kunnen jullie 10 minuutjes na elkaar starten. Hiervoor kan je contact
opnemen.

Stoer op pad met een e-chopper

Hebben jullie zin om op een avontuurlijke manier Egmond te ontdekken? Stap dan op een van de e-choppers van CoastCruisers. Met deze stoere bikes kunnen jullie  in stijl alle hoogtepunten van Egmond bezichtigen. Niet alleen zien de e-choppers er stoer uit, maar je rijd er ook geruisloos en milieuvriendelijk mee rond. Er is mogelijkheid om met wel 30 personen op ontdekking te gaan met de stoere e-choppers. Ook kunnen jullie leuke arrangementen samenstellen, waaronder de combinatie van een escape room en deze stoere rit!

Stappen en ontsnappen

Zijn jullie op zoek naar een actief uitje? Lopifit biedt jullie precies wat jullie zoeken!
Met Lopitfit kunnen jullie op een actieve manier grote afstanden al lopend afleggen. Nog nooit gehoord van Lopifit? Een Lopifit is een elektrische loopbandfiets met 5 versnellingen, waarmee je wel 25 km per uur kunt afleggen. Een Nederlandse uitvinding waar jullie perfect de Egmondse omgeving kunnen verkennen. Een orgineel en actief uitje! Ook Lopifit valt perfect te combineren met een escape room, Lopifit en Avonturium zijn naast elkaar gelegen en hiermee ontzettend geschikt als teamuitje!

Of jullie nu de spanning willen voelen van een escape room, willen ontspannen in de buitenlucht op een stoere cruiser of actieve Lopifit, alles is mogelijk voor jullie teamuitje! Mochten jullie er nog niet uitkomen, neem dan vooral contact met ons op, wellicht kunnen we nog wat extra’s voor jullie betekenen.