De meest avontuurlijke kinderfeestjes in Alkmaar en omgeving

door | mrt 2, 2024

Ben je op zoek naar een onvergetelijk en avontuurlijk kinderfeestje in Alkmaar of de nabije omgeving? We hebben voor jullie alle avonturen overzichtelijk op een rijtje gezet. Ontdek hieronder een selectie van de leukste en spannendste opties:

Escapen in Egmond

Betreed de mysterieuze wereld van Avonturium en laat je meeslepen door een van hun meeslepende escape rooms. Of je nu op zoek bent naar een verloren tempel in “The Expedition” of het legendarische goud van de Lutine wilt vinden, de avonturen bij Avonturium zullen je gegarandeerd uitdagen en vermaken. Durf jij de uitdaging aan?

Suppen in Alkmaar

Vier een spetterend feestje op het water met Supschool Alkmaar! Onder begeleiding van ervaren instructeurs leren de kinderen de kunst van het suppen terwijl ze genieten van allerlei leuke spelletjes en trucjes op het water. Een middag vol plezier en avontuur gegarandeerd!

Ninjafeestje in Alkmaar

Stap in de wereld van de ninja’s bij de Ninja Academie en ontdek samen met je vriendjes en vriendinnetjes de geheimen van deze mysterieuze krijgers. Van sluipen en zwaardvechten tot het leren van vliegende trappen, dit feestje staat garant voor spanning en sensatie. Zijn jullie klaar om de ninja in jezelf te ontdekken?

Obstakelrun in Alkmaar

Test jullie kracht en uithoudingsvermogen met een avontuurlijke obstakelrun bij Outdoorpark Alkmaar! Werk samen met je vrienden om hindernissen te overwinnen en spannende teamuitdagingen te voltooien. Van betoverende doolhoven tot uitdagende touwtrekwedstrijden, dit feestje staat garant voor een dag vol actie en teamwork.

Boogschieten of klimmen in Langedijk

Bij De Geus kunnen kinderen hun eigen avontuurlijke feestje samenstellen in de avontuurlijke evenementenhal. Klimmen op de klimwand, boogschieten of andere spannende activiteiten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met limonade, snacks en begeleiding van een instructeur wordt het een feestje om nooit te vergeten!

Expeditie Robinson in Alkmaar

Ga de uitdaging aan bij Indoor Beach Alkmaar en beleef een echte Expeditie Robinson! Op het indoor strand worden jullie vaardigheden op de proef gesteld met uitdagende activiteiten zoals hindernisbanen, boogschieten en meer. Durven jullie de eetproef aan?

 

Lasergamen in Alkmaar

Stap in de futuristische wereld van Lasertag Alkmaar en beleef een middag vol adrenaline en plezier! Verlies jezelf in spannende gevechten en tactische missies in de laser-game arena. Na afloop kunnen jullie bijkomen met limonade en chips. Klaar voor dit onvergetelijke avontuur?

Of jullie nu de spanning willen voelen van een escape room, het water op willen gaan voor een sup-feestje, of jullie innerlijke ninja willen vinden tijdens een ninjafeestje, er wacht een wereld vol plezier en ontdekking op jullie. Welk avontuur zullen jullie kiezen om jullie kinderfeestje extra speciaal te maken?