Op zoek naar het meest avontuurlijke kinderfeestje in Noord-Holland?

Zoek niet verder! We hebben de allerleukste voor jullie opgespoord en in deze blog gezet. Of je nu een feestje binnen of buiten zoekt, er is gegarandeerd iets leuks te vinden. Van een betoverend zeemeerminnenfeestje tot een spannend brandweerfeestje, perfect voor de kleine avonturiers. Veel plezier alvast!

Escape room – Egmond

Wat is er avontuurlijker dan op onderzoek gaan in een escape room? Bij Avonturium kunnen jullie als echte avonturiers op onderzoek uit in een van de escape rooms. Waan je een echte Indiana Jones als jullie op zoek gaan naar de verborgen tempel in The Expedition. Of kiezen jullie ervoor om het verloren goud van de Lutine op te duiken? Met beiden avonturen zullen jullie als echt onderzoeksteam moeten samenwerken om de geheimen te ontrafelen. Zien we jullie binnenkort terug bij Avonturium?

Graffitifun – Amsterdam, Zaandam, Utrecht of Rotterdam

Zijn jullie op zoek naar een stoer en uniek kinderfeestje? Bij Graffitifun kun je terecht in Amsterdam, Zaandam, Utrecht of Rotterdam voor het tofste kinderfeestje! Samen met een echte graffiti artiest leren jullie de fijne kneepjes van de graffiti kunst. Het beste van alles? Jullie mogen het resultaat van jullie kunstwerk mee naar huis nemen als blijvende herinnering aan een dag vol plezier en creativiteit!

Zeemeerminnenfeestje – Alkmaar

Ontdek de magie van een zeemeerminnenfeestje bij de Hoornse Vaart in Alkmaar! Op dit betoverende feestje worden jullie voorzien van een zeemeerminnenstaart en kunnen jullie samen op avontuur gaan. Tijdens het feestje zorgt het animatie team voor verschillende spellen en opdrachten, zodat het een fantastische beleving wordt. Zijn jullie klaar voor dit spetterende feestje?

Brandweerfeestje – Markenbinnen

Laat de brandweerheld in je kind ontwaken met het ultieme brandweer kinderfeestje bij Fort Treffelijk in Markenbinnen! Op deze stoere locatie worden jonge avonturiers omgetoverd tot echte brandweerlieden. Jullie worden door een echte brandweerman begeleid bij dit avontuurlijke feestje. Bij Fort Treffelijk gaan jullie de strijd aan met echt vuur, brandslangen en brandblussers. Weten jullie alle branden te blussen? 

Ponyfeestje – Schoorl

Altijd al gek geweest op paarden en pony’s? Bij manege Poelenburgh in Schoorl kunnen jullie ook terecht voor een kinderfeestje! Jullie worden verwelkomt met limonade en uitleg over het feestje. Daarna gaat het echt van start, jullie mogen kennis maken met de pony’s en ze klaarmaken voor een estafette in de rijbaan. Zijn jullie klaar voor een feestje vol plezier en ponyavonturen?

Dierenfeestje – Anna Paulowna

Zijn jullie op zoek naar een beestachtig leuk kinderfeestje? Bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna kunnen jullie terecht voor een feestje voor echte avonturiers. Ontdek de verschillende dieren in het park, leef je uit in één van de speeltuinen of op het grote springkussen. Landgoed Hoenderdaell is een natuurrijke, kleinschalige dierentuin waar jullie je zeker zullen vermaken!

Klimfeestje – Alkmaar

Bij Indoor Beach Alkmaar kunnen jullie terecht voor een feestje vol spanning, actie en hoogtepunten! Onder begeleiding van een medewerker leren de kinderen hoe ze de steile wand kunnen beklimmen. Tussendoor worden ook leuke spelletjes gespeeld, zoals Klimbo of het haaienspel. Hebben jullie avonturiers in de dop die de uitdaging aan willen gaan?

Waarom is een escape room zo geschikt als teamuitje?

Zijn jullie op zoek naar het ultieme teamuitje dat de routine van kantoor doorbreekt? Stap dan binnen in de wereld van Avonturium, waar avontuur, spanning en teamwork samenkomen in onze uitdagende escaperooms. Laat de stress van deadlines en vergaderingen achter je en...

Waarom een escape room als kinderfeestje?

Zijn jullie op zoek naar een originele activiteit voor een kinderfeestje?Dan is een escape room als kinderfeestje wellicht iets voor jullie.Vanaf 8 jaar kunnen jullie vaak al terecht bij een escape room om hier een partijtje te vieren. Het leuke aan een escape room...

De leukste activiteiten bij regen in Egmond

Heerlijk, een paar dagen er tussen uit in Egmond aan Zee! Maar wat als het regent?Gelukkig zijn er in Egmond en omstreken voldoende leuke binnenactiviteiten te vinden.We hebben ze overzichtelijk voor jullie op een rijtje neergezet, veel plezier met het uitkiezen!...

Escape Room Egmond wordt Avonturium

Escape Room Egmond gaat verder onder de naam Avonturium. We hebben gekozen voor een nieuwe naam omdat we ons ook graag willen richten op teambuilding en kinderfeestjes die geen escape room zijn, maar wel een avontuur. Waarom Avonturium Avonturium is een samenvoeging...