KINDERFEESTJE

Reserveer direct

Escape Room Kinderfeestje

Gold of Lutine

3 tot 7 kinderen
60 minuten speeltijd
Z Vanaf 8 tot en met 14 jaar
foto en certificaat als aandenken
uit te breiden met limonade en zakje chips

onze prijzen

Kinderfeestje

110,- per groep

Chips en limonade

10,- per groep

Hoe werkt het?

The Gold of Lutine heeft een speciale kinderversie. De Lutine is een Brits schip die op onverklaarbare wijze gezonken is, waarbij de lading goud die de Lutine aan boord had naar de bodem van de zee gezonken. De kinderen zullen als duikers op zoek gaan naar het verborgen goud. Zal het ze lukken de verdwenen schat op te duiken?

De escape room is te spelen met 3 tot 7 kinderen, in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar. Als aandenken krijgen de kinderen een certificaat van voltooiing mee en zal er nog een foto worden gemaakt die digitaal wordt toegestuurd. Het kinderfeestje is ook nog uit te breiden met een kan limonade en een zakje chips, zodat de kinderen nog even kunnen nagenieten van hun avontuur!

 

zij gingen al eerder op avontuur

Superleuk voor kinderfeestje

Met 7 stoere ridders van 10-11 jaar op zoek naar de schat. De puzzels waren erg origineel en professioneel opgezet. Bij deze leeftijd is een hulpouder wel aan te bevelen. Samen kom je er dan wel uit. Leuk te combineren met paar uurtjes op het strand.

Noah

Escapetalk.nl

Superleuk

Partijtje gevierd met 8 kinderen, ontsnapt met nog 26 seconden te gaan. Was erg leuk en spannend!! Als afsluiting limo met chips, helemaal leuk!!

Miranda

Escapetalk.nl

Superleuk kinderfeestje

We hebben enorm genoten met een groepje van 6 meiden. Via een scherm kon je mee kijken hoe Ze hun best aan het doen waren om de puzzels op te lossen. Mooie ingerichte kamer met geluiden maakte het een onvergetelijke belevenis.

Ivo

Escapetalk.nl

Bekijk de score van The Gold Of Lutine bij Escape Room Egmond op escapetalk.nl

Google reviews

(4.8/5)

60+ reviews