kinderfeestje

Reserveer direct

escape room kinderfeestje

The Expedition

3 tot 7 kinderen
60 minuten speeltijd
Z Vanaf 10 tot en met 14 jaar
foto en certificaat als aandenken
uit te breiden met limonade en zakje chips

onze prijzen

Kinderfeestje

110,- per groep

Chips en limonade

10,- per groep

hoe werkt het?

The Expedition heeft een speciale kinderversie. Hierbij gaan jullie als echte avonturiers op onderzoek uit in de jungle, met als missie de verborgen tempel te vinden. Tijdens jullie expeditie voelen jullie je een echte Indiana Jones. Er gebeuren vreemde dingen tijdens jullie avontuur, de kompassen slaan op hol, jullie horen gefluister in de bomen. Lukt het jullie om het geheim van de tempel te ontdekken?

Deze spannende escape room is geschikt vanaf 10 jaar en te spelen met 3 tot 7 kinderen. Als aandenken krijgen de kinderen een certificaat van voltooiing mee en er wordt een leuke foto gemaakt, die jullie digitaal toegestuurd krijgen. Het kinderfeestje is uit te breiden met limonade en chips, zodat de kinderen na het feestje nog gezellig na kunnen genieten. 

 

zij gingen al eerder op avontuur

Kinderen willen nu elke week naar een escape room!

Met ons gezin (kinderen 10 en 12) was deze escaperoom echt supergoed te doen. En hartstikke spannend op sommige momenten. Puzzels erg afwisselend, best lastig af en toe. De ruimte zag er heel goed uit! 

Anne

Escaperoomsnederland.nl

Zeer geslaagd kinderfeestje

Zeer geslaagd kinderfeestje gehad met 7 meiden van 9 jaar! Super enthousiaste, maar daardoor ook drukke en luide meiden 😉 Maar de begeleidster van de escaperoom bleef heel rustig en geduldig en gaf goede tips en feedback, zodat de meiden 5 sec voordat de tijd op was, konden ontsnappen!

Martine

Escapetalk.nl

Geweldig avontuur

Een prachtige thematische escaperoom met originele puzzels en leuke effecten. Wel spannend, niet eng, onze dochter van elf vond het de leukste escape room ooit ( dat wil zeggen van de zes die we er al deden).

Hidde

Escapetalk.nl

Bekijk de score van The Expedition bij Escape Room Egmond op escapetalk.nl

Google reviews

(4.8/5)

60+ reviews