Gamemaster bij Escape Room Egmond

Omschrijving

Bij Escape Room Egmond zijn we op zoek naar een gamemaster. Op dit moment hebben we twee escape rooms, namelijk The Gold of Lutine en The Expedition. Daarnaast is VR Zone Egmond ook onderdeel van Escape Room Egmond. VR Zone Egmond beschikt over twee virtual reality brillen die onderling tussen de gasten worden afgewisseld. Als gamemaster begeleid je zowel de groepen bij de VR als bij de escape room.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit het ontvangen en begeleiden van de gasten tijdens de Escape Room en tijdens de VR. Tijdens de escape room kruip je achter de computer in de control room en volg je de gasten via camera’s en microfoons (geloof me, dit is soms erg lachwekkend!). Je geeft op het ideale moment een hint om de gasten in de een goede flow te laten spelen zodat ze een optimale beleving hebben. Na afloop biedt je de gasten nog een drankje aan en reset je de kamer voor de nieuwe gasten. Het schoon en representatief houden van de ontvangstruimte en de kamer horen hier ook bij!

Bij de VR begin je met een uitleg en geef je advies over welke spellen leuk zijn voor de betreffende groep. Vervolgens start en stop jij de spellen en begeleid je ze door de verschillende spellen/ervaringen heen. Ook help je de gasten met het wisselen van de bril.

Gewenste profiel

  • Je bent creatief, leergierig en niet bang om initiatief te tonen.
  • Je hebt affiniteit met Escape Rooms en Virtual Reality
  • Flexibel, werken in de avonden, weekenden en soms op het laatste moment hoort erbij.
  • Ervaring met horeca, klussen, techniek, programmeren, photoshop en/of gamen is een pré

Wat bieden we jou?

  • In eerste instantie zal het om 7 tot 12 uur per week gaan, dit kan later uitgroeien naar meer.
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Leuk en flexibel werk

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie naar info@escaperoomegmond.nl. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0614781739.